Ensimmäinen olkoon

Ajattelin alkaa taas kirjoittaa. Olen melko varma, että tämä loppuu taas jossain vaiheessa. Tai sitten ei.

Tänne tulee kaikkea! Kaunokirjallista shaibaa, murteella tai puhekielenomaisesti kirjoitettuja vuodatuksia, kulttuurikokemuspakahduksia, tutustumisihastuksia, rakkautta, yhteyden kokemuksia, liikeen virtaa, fyysisen ja emotionaalisen liikkeen tärkeyden pohtimista, capoeiran massiivista vaikutusta mun tunne-elämän ja reaktiivisuuden muuttumiseen, ihmissuhdejuttuja (tietty), mystisiä ja kliseitä pursuavia proosarunoja ynnä muuta hennon pinkkiä ja feminiinistä.

Kävelin äsken meidän rantaan ja siellä oli aivan uskomattoman raikasta. Kielonlehdissä ja koivuissa pisarat helminä, veden tuoksu nenässä. Vapaa plagiointi Marin “Aurinkoon” -biisistä. Tulilinnulla on muuten Voimalassa elokuussa keikka! Stay tuned for more information.

Rommakko hallitsee mun kessää ihan kiitettävästi, huhhuh! Ei ehi ees capoeeraamaan kaikilta keikoilta! Pittää käyvä aina bändin viralliselta sivulta kattomassa että millon pitää olla missäkin. No meen mää kyllä Natural Highin myös Titta på Tuiran rodan aikaan joten bänditoiminnasta ei voi syyttää kaikkea päällekkäisyyttä. Valittaa voi vain omasta huonosta organisointitaidosta, ei siitä, että elämässä tapahtuu koko ajan kaikkea älyttömän ihanaa lempi-ihmisten kanssa ja että oon oikiasti vapaalla ja työtön. Elämän runsauensarvi on uskomaton.

Soittaminen on ehkä parasta. Ja se, kun saa kuunnella erilaisten ja eri elämänvaiheissa olevien ihmisten tekemiä biisejä, erilaisia lyriikoita, rytmejä ja sävelkieltä ja musiikkihistoriaa, joka kuuluu kunkin omassa soundissa ja olemuksessa. Hihittelen etuoikeutettuna ku pääsen kaikkien pään ja tunteiden sisälle ja hetkelliseen musiikkitelepatiaan (tai sen tuntemukseen) kun antautuu musiikin aallolle ja fiilistelyyn. Biisit on sellasia ihme tunnesäiliöitä kyllä. Huomaan tulkitsevani niitä sekä sanojen että alkuperäisen kuulofiiliksen perusteella että sen hetkisen oman fiilikseni pohjalta. Hyvät fraasit jää käyttöön ja siltiki varioi aina pikkusen joka kerralla. Minulla on kunnia värittää ja maalata kappaleita ja olla osallisena niissä.

 Joko sanoin että olen hieman rajaton ja tuulella käyvä? Haha, mutta se on jo toinen tarina.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s